Hoteller i Hamburg

Insider Hotels

Om hotellet

DSR-Travel og Hamburg

DSR – Travel 1997 - 2020  
DSR-Travel har 23 års jubilæum med rejser til Hamburg

Kontakt os og vi skræddersyr din rejse! 
Hos DSR-Travel vil du blive betjent af din personlige rejsekonsulent, som har et unikt kendskab til byen og dens hoteller. 
Han vil være til rådighed fra start til slut. 

Vi tilbyder:
Bedste hoteller med bedste beliggenhed - bedste priser - insider information 
Ved booking modtager du desuden gratis! 

Information vedrørende bedste transportmuligheder (tider) - seværdigheder – restauranter – koncerter – og meget mere

For tilbud 
Kontakt Klaus fra DSR-Travel
Telefon 33 16 20 13 
info@dsr-travel.dk
 

 


Faciliteter

Se vores referencer!
 

Hamburg 
Grupperejse (35 personer) 

Kære Klaus Urbschat,
Nu er vi så hjemme efter vores kunstrejse til Hamburg.
Det var en vellykket rejse uden uheld af nogen art.
Vi må først og fremmest rose Carsten, vores chauffør busselskabet. Han var en dygtig og behagelig chauffør. Dertil var han hyggelig at omgås. Vi var alle glade for ham.

Hotellet kan jeg kun anbefale. Beliggenheden er fin, værelserne er virkelig gode, rene og ordentlige, og personalet var meget venligt og imødekommende. Morgenbuffeten overdådig. 
Tilfredshed over hele linjen.
Tilbage er bare at sige tak for det gode samarbejde.

Mange venlige hilsener
Karin Sandvad
LK


Hamburg
Kære Klaus Urbschat
Vi har haft en meget dejlig tur til Hamburg Hvor var det dejligt at rejse med tog. Vi havde knap sat os til rette, før togpersonalet kom og bød os på rundstykker med ost og marmelade. Togskift gik også fint. På hjemturen, hvor der var et ekstra skift i Flensburg, gik alt også efter planen. Selvom der ikke var pladsreservation på den første strækning, var der masser af pladser.Vi var meget, meget glade for hotellet i Rotherbaum. Vi boede i nr. 67 i nabo-nabohuset på 2. sal. Stort værelse med balkon ud mod Johns allé og lindetræerne. Alt ny istandsat, inklusiv badeværelset. Dejlig morgenbuffet med sødt og hjælpsomt personale. Vi købte på hotellet et Hamborg Card – 4 dage – og kunne således køre ”gratis” med S og U-Bahn. Vi gik ned til Damm tor og tog derfra videre ind mod byen og en enkelt dag til Altona, hvor vi gerne ville se ”den danske forbindelse”, gaden Palmaille anlagt så man kunne spille palla a maglio, der var en slags kugle spil, og de skønne villaer langs den tegnet af den danske arkitekt CF Hansen fra 1789-1825.Jo, og så vil jeg også lige nævne, at der var masser af gode restauranter i Rotherbaum kvarteret. Vi var to gange på restaurant Brodersen og fik hhv. wienerschnitzel med hvide asparges og Neue Matjesfilets (uhm). Det var dejligt at komme hjem fra byen, hvile lidt, og så finde et spisested i nærheden Vi var meget betaget af Speicherstadt og brugte megen tid på at gå rundt i området. Vi var på sejltur med en Barkasse og fik et godt indtryk af havneområdet. Elbphilharmonie tager sig spektakulær ud fra vand siden. Det var varme dage, og så var det jo altid dejligt med et glas godt tysk fadøl. Den første aften gik vi ned til Aussen Alster og bestilte 2 glas fadøl, troede vi. Det viste sig at være Alsterwasser, en slags shandy Så nu siger vi til hinanden, at Alsterwasser er bedre til at sejle på end til at drikke 
Vi nåede at se to museer: Maritimes Museum og Museum für hamburgische Geschichte, det sidstnævnte var meget interessant og gav en masse information om byens historie, f.eks. om de store udvandringer, hvor man, mens man ventede på skib, boede i pensionater i f.eks. Peterstrasse (”genopførte” gamle huse fra andre steder i byen). Alt i alt er Hamburg en rejse værd. 

Vi havde nogle fantastiske dage dernede. 

Tusind tak for en veltilrettelagt tur.
Med venlig hilsen
Bente Nymann

PS: Jeg læser, at DSB fra 15. december 2019 planlægger 3 daglige afgange mellem CPH og Hamburg. Dejligt!Hamburg
Kære Klaus.
Tak for en dejlig tur. 
Hamburg er en fantastisk by som vi gerne rejser til igen. 
Mange ting at se og opleve.
Hotellet var så dejligt, et godt og fint rum, god morgenmad fin service specielt hotellets concierge Thorsten var helt fantastisk, 
Hvilken service. 
God beliggenhed med gang afstand til toget og metro og busser.
 Et flot og dejligt hotel med en fantastisk pol og spa, piano bar ja mindst 5 stjerner. 
Vi vil gerne tilbage til det samme hotel igen.Togrejsen i 1 klasse ikke så god på hjemrejsen var mere som en gennemgangsvogn til andre vogne. 
Derfor svært at få ro på hjemrejsen. 
På turen til Hamburg helt top der var også 1. klasse vognen sidst i toget. Skulle også ønske at vi fået information om at der ikke var mulighed til kaffe på toget uden at der var en lounge i 7 eleven. Det fik vi besked på af konduktøren og da var det lidt sent.
 I Hamburg brugte vi loungen og det var fint. 

Din service helt på top vi kommer igen. 
Klaus du kan det der, tak for dine gode informationer om Hamburg inden rejsen, om Hamburg, restauranter og jazzklub ++++ vi har virkeligt nydt vores langweekend til 100 %. 

Tak Klaus!
Med venlig hilsen 
P. Jacobsen