Oplev Sardinien

Om hotellet

Sardinien - En fortryllende ø

 

Der er mange grunde til, at Sardinien er en af Italiens mest besøgte øer. Øen kan opfylde næsten enhver turists behov grundet sin smukke natur og store udbud af aktiviteter. Øen giver gode muligheder for at dykke ned i historien såvel som at gribe nuet og hygge sig på de lokale pubber og caféer - eller naturligvis at dase på stranden.

Sardinien har næsten alt, hvad man kan forvente sig af en turistdestination. Er man til gamle bygninger og historiske steder, er der nok at tage fat på. Er man mere til afslapning på smukke strande, kan disse behov også opfyldes til fulde. Den aktive turist går heller ikke forgæves, da man på Sardinien har mulighed for at dyrke næsten al slags sport.

Man indånder historien og tidens epoker under sine besøg mange steder på Sardinien. Øen byder på adskillige historiske bygninger som f.eks. middelalderlige kirker.

Hvis man er taget på ferie for at brænde lidt fedt af kroppen, så er Sardinien den perfekte destination. Her er der mulighed for at dyrke sportsgrene i alle tænkelige afskygninger. På øen er der blandt andet mulighed for at sejle, gå på jagt og ride på hesteryg. Der er også mulighed for lystfiskeri, hvis man er til de mere rolige aktiviteter.

Sardiniens strande og landskaber hører til blandt de smukkeste. Øens badestrande indbyder til en dukkert i særdeles klart og rent vand. Strandene er de fleste steder pæne og rene og sandet blødt og helt perfekt. At øens kystlinje er omgivet af meget smukke landskaber, forøger blot "herlighedsværdien" ved en afslappende dag på stranden.

Konklusionen er, at Sardinien i høj grad er et besøg værd, og at man sent vil glemme sin rejse hertil. Kombinationen af historiens vingesus og smukke gamle bygninger med den moderne livsstil, imponerende kystlinje og dejlige strande gør Sardinien til et unikt og uforglemmeligt rejsemål

For tilbud kontakt DSR-Travel på info@dsr-travel.dk