Padova og Montegrotto Termer

DSR tilbyder rejser med kunst, kultur, wellness og sundhedsbehandling I det uopdagede Italien Besøg med DSR –Travel til Norditaliens ældste by, Padova! Ikke langt fra Venedig, Verona ligger Norditaliens ældste by, Padova, Byen har lokale charme og lange historie! Overnatning sker i Montegrotto eller Abano Termer Rejsen kan bookes som individuel eller grupperejse

Om hotellet

Om Byen !

 

Med omkring 230.000 indbyggere i Padova, hvoraf 65.000 af dem er studerende, spiller universitetet en stor rolle for byens identitet.  Mens de studerende skaber liv i byen og omsætning i de lokale caféer og barer, besøger turisterne universitetets historiske seværdigheder og bygninger.

 

 

Hvad kan der opleves:

Pladsen Prato della Valle

Statue af Galileo Galilei

Padova Universitet

Scrovegni-kapellet med Giottos fresker er en af hovedattraktionerne i Padova.

Basilica di Saint’Antonio di Padova.

Palazzo del Bo er Orto Botanico  og meget meget mere !

 

 

For yderligere udførlige information kontakt DSR-Travel

 

Faciliteter

Montegrotto Terme er et kursted i Veneto i det nordøstlige Italien. Det ligger ca. en kilometer fra centrum af den mere berømte kurby Abano Terme. I dag er de to byer vokset og smeltet sammen, Abano Terme, indtil 1930 Abano Bagni, er en kommune og et kursted i de euganesiske bakker i den italienske provins Padova i Veneto-regionen med 19.950 indbyggere (pr. 31. december 2015). Euganean bakker er berømte for deres termiske vandkilder, et hyper termisk brom-jod saltvand, som er let radioaktivt og er blevet brugt i århundreder til terapeutiske formål, især mod nervesygdomme og reumatisme. DSR tilbyder specialiserede hoteller med terapeutiske og termiske swimmingpools som tilbyder mudder, inhalation og wellness-behandlinger.