Lissabon:

Håndplukkede kvalitetshoteller din garanti for topkvalitet

Om hotellet

Personlig udsøgte hoteller! 

For bedste dagspris, rejsetilbud kontakt DSR-Travel 

Den optimale Portugal rejse med DSR-Travel ! 

En rejse kan ikke laves om og en dårlig oplevelse bliver for altid 

Benyt DSR-Travel som din personlige rejsekonsulent, spar tid – penge 

Fordi vi er specialister og har 22 års erfaring med arrangere rejser til Portugal

Fordi vi kender byen Fordi vi kender hotellerne 

Fordi vi ved hvor du ikke skal bo

Vi har langvarige kontraktaftaler med vores hotelpartner, derfor modtager vores gæster en special VIP –service. 

Hos DSR-Travel modtager du gratis information om: Transport Seværdigheder Arrangementer Restauranter 

Samt oplevelser ud over det sædvanlige 


Kontakt os for et totaltilbud 

Du kan booke hos DSR-Travel nøjagtig det hotel som passer til din økonomi! 

Alt fra personlig udsøgte 3 til 5 stjernede luksushoteller 

For bedste tilbud kontakt DSR-Travel på 33 16 20 13 eller mail info@dsr-travel.dk

Faciliteter

Rejser til Lissabon - Porto - Cascais - Estoril - Sintra - Algarve Lissabon 


Lissabon:

Portugals hovedstad Lissabon er måske én af de mest oversete storbyer. Lissabon ligger i et hjørne af Europa, men der er dog stadig kun godt 3,5 times flyvetur fra København til Lissabon. Portugals hovedstad ligger ved Tejo flodens (Rio Tejo) udmunding i Atlanterhavet i den vestlige del af landet. Der er ca. 280 kilometer fra Lissabon til Algarve kystens hovedby Faro i den sydlige del af Portugal. Afstanden til Porto , Portugals næststørste by, som ligger i den nordlige del af landet er ca. 320 kilometer.

Lissabon er én af de byer som aldrig går til ro. Portugiserne spiser sent, og på mange restauranter holdes der åbent til langt over midnat. Nogen af de mest fashionable steder har servering ved vandet. I det ny renoverede havneområde Docas Santo Amaro ligger barerne og restauranterne tæt - og på adskillige af dem holdes der salsaskole om aftenen inden gæsterne invaderer området omkring klokken 23. I de gamle kvarterer i Alfama og Bairro Alto synges der fado på de berømte portugisiske fado-huse og Biarro Alto er desuden kendt for at være ungdommens foretrukne tilholdssted i weekenden. 

Der er masser af shopping muligheder i både Biarro Alto og Chiado og priserne er som oftest et godt stykke under de danske 


Sintra:

Sintra - byen med storslået arkitektur området omkring byen Sintra nordvest for Lissabon er et af de kønneste i Portugal. Danmarks nok mest berømte forfatter gennem tiderne H.C. Andersen besøgte Sintra i 1866 og boede nogen måneder. Sintra var berømt allerede i middelalderen for sine klostre. Senere blev byen et yndet opholdssted for de portugisiske konger og adelige, som gennem tiden efter det store jordskælv i 1755 byggede mange slotte og palæer i og omkring Sintra. 

I dag er der omkring 26.000 fastboende indbyggere i Sintra. Byen Sintra er udnævnt til UNESCO World Heritage Site på grund af sin arkitektur. 

Mere Information kontakt DSR-Travel

Værelser