Rejseoplevelse på et økologisk landsted

Om hotellet

Rejsetilbud: 

Forårstilbud 2020  Med ophold på et organisk-økologisk landsted

Med beliggenhed i landlige omgivelser tæt ved Lamezia Terme og i nærheden af den Tyrrhenske kyst. Agriturisme gården ligger 15 minutters kørsel fra Lamezia Terme Lufthavn og blot 2 km udenfor centrum af en mindre by. Område er kend for landbruget (dyrkning af oliven, vin, kastanjer, hvede, frugt) Familiegården er på 160 Hektar (Agriturismo er en kombinationen af agrikultur og turisme).Landstedet drives hovedsageligt som organisk-økologisk produktionsvirksomhed og som feriested.

Her oplever man det bedste fra Calabriens smukke landskab, kombineret med madoplevelser og afslappende ophold. Gården er omgivet af olivenlunde producerer organiske produkter: Oliven – Olivenolie – Frugt – Marmelade – Mel samt energi 

På gårdens restaurant servers produkter fra egen gård. 

Overnatning sker på flotte værelser, lejligheder med aircondition og gratis Wi-Fi. Samtlige værelser har faldskærms -tv, minibar og eget badeværelse. Lejlighederne har fuldt udstyret tekøkken.

Faciliteter; En stor have med svømning pool – en botaniske park – minigolf – legeplads – og er tilbydes mulighed for trekking og cykling. Inde i bygningen er der er et spillelokalet med pool bord, bordtennis og dart.

Der tilbydes gratis parkering, og der ligger et stort butikscenter blot 3 km derfra. 

Familien arranger madlavningskurser CALABRIAN PASTA E PIZZA. Desuden olie smagning hvor man for en forklaring af dennes ekstraordinære egenskaber og dens værdifulde anvendelser