Grupperejser

Kontakt vores specialister for et god tilbud & program!

Om hotellet

Grupperejser: Med DSR -Travel 

Vi arrangerer grupperejser for firmaer, foreninger, skoler, familiegrupper fra minimum 10 personer 

DSR –Travel skræddersyr i sammenarbejde med jer et program som opfylder jeres ønsker og behov.
En grupperejse kræver omfattende forberedelse og koordinering. Vi kan organisere jeres rejse, så I ikke skal bruge kostbar tid på selv at planlægge. Alt fra hotelophold, transport, virksomhedsbesøg, udflugter, reservation af restauranter m.m. 

DSR-Travel har 23 erfaring og en stor viden med at arrangere grupperejser. 
Vi er fleksibilitet og har et højt serviceniveau.
Kompetent sparring med en fast kontaktperson som stå klar til at designe jeres næste grupperejse.

• Virksomhedsbesøg
• Belønningsrejser
• Konference
• Kunstrejser
• Studiebesøg med et bestemt tema
• Kulinariske oplevelser• Historiske seværdigheder
• Shopping tur


Kontakt DSR –Travel og hør hvordan vi kan arrangere jeres næste grupperejse
   

 

 Reference fra vores gruppe 80 personer 


Kære Klaus Urbschat

Vi er kommet godt tilbage fra Berlin. Det var en spændende tur med dejligt vejr og 2 inspirerende guider. Alt gik som aftalt, vi kan på ingen måde klage over arrangementet. Vi boede på et dejligt hotel med en super service. De busser vi kørte i var med air kondition og var altid det rigtige sted til den aftalte tid. Helt igennem perfekt arrangeret, hvilket vi vil takke dig for. For vi brug for et arrangement på et senere tidspunkt, vil vi ikke tøve med at kontakte dig.

Ole Jensen 


 

Reference

Kære Klaus

Jeg vil gerne sige dig tak for at have arrangeret en fin tur/fint hotel for os til Prag. Vi havde nogle pragtfulde dage dér. Også tak til et par meget behagelige chauffører.

Med venlig hilsen Hanne Miller, Vitus Bering Danmark – University College

 

 

Reference: Skole ved Bülowsvej

Hej Klaus
Allerførst vil jeg sige tusind tak for en særdeles vellykket lejrskole i Berlin. Alt var veltilrettelagt og fungerede flot. Der var naturligvis enkelte skønhedsfejl", men ved så stort et arrangement er det umuligt at undgå.
Jeg har efterhånden været på mange lejrskoler, både selvarrangerede og via et selskab, men har aldrig før haft en, hvor alt klappede så perfekt som denne gang. Stor ros til dig!

Turen derned med bussen gik rigtig godt. Det var en businessclass bus, og meget dejlig.
Hotellet var 3-stjernet, men som hotel for skolegrupper fortjener det maksimum af stjerner. Jeg kan simpelt hen ikke sige nok gode ting om det! Personalet var yderst professionelt og forstod at tale med eleverne på en ligeværdig måde, men så eleverne samtidig havde stor respekt for dem.
Der var en regel om ro på gange og værelser fra kl. 22 til 06, og den blev bl.a. håndhævet vie natte/gangvagter. En rigtig dejlig ting, som gjorde at vi lærere kunne sove roligt.
At indretningen (både værelser, lounge, m.m.), servicen og morgenmaden så også var perfekt, bragte oplevelsen op på det 5-stjernede niveau.
Det hotel kan, for skolerejser, ikke roses og anbefales nok!

Berlin på cykel var en stor oplevelse. Derude fik vi at vide, at vi skulle køre i 2 hold med en engelsktalende guide hver, men den ene guide udeblev, så vi måtte køre i en stor gruppe. Det var lidt ærgerligt, men det gik fint.

Byturen var også dejlig. En god dansk guide. Desværre var hun ikke klar over, og jeg tænkte ikke på at fortælle hende det, at vi havde været rundt og se mange ting dagen før, så der var en del "dobbeltkonfekt". Hun improviserede dog fint og fik ændret den oprindelige tur en del, men som hun bagefter sagde: "Hvis jeg havde vidst det fra starten. kunne vi have kørt lidt længere væk og set noget andet". Slut indtrykket var dog særdeles positivt.

TV- tårnet gik uden problemer, og der var slet ingen ventetid - hverken op eller ned.

Hohenschönhausen var også en oplevelse. Men naturligvis af den mere rystende slags. Jeg mener, at eleverne fik et ganske godt indtryk af de uhyrlige og umenneskelige forhold der herskede der. Desværre var vores guide, selv om hun var ret ung, ikke rigtig på bølgelængde med unge mennesker. Eleverne tog det dog heldigvis med overbærenhed godt humør, så besøget blev også her rigtig vellykket.  Turen hjem gik også fint, at bussen blev forsinket er der jo ingen der kan gøre for, og vi nåede færgen. Men det små skønhedsfejl, som på ingen måde kunne lave ridser i lakken på den dejlige tur vi havde.

Endnu engang: 1000 tak for turen!

Med venlig hilsen
Bjørn
Skolen ved Bülowsvej 


 

Reference

Efter 3 dejlige dage i Wien vil jeg gerne på hele min families vegne sige tak for en meget fin og veltilrettelagt tur. Alt var planlagt ned til mindste detalje lige fra afhentning med bussen i lufthavnen til den meget dygtige guide, Doris og nogle meget udsøgte restauranter, som helt overgik vores forventninger, som ellers var store, efter den tidligere tur, der blev arrangeret for os til Berlin. Hotellet var et meget internationalt hotel med en hyggelig gårdhave, som vi havde glæde af om eftermiddagen.

Med venlig hilsen Gitte Peschardt & hele familien

  


Reference

Vi var på bryllupsrejse ultimo juli til Berlin/ Adlon samt Prag /Alchymist Grand Hotel - og jeg vil blot fortælle jer, at hele arrangementet blev en meget stor succes. Blomsterne på Adlon var fantastisk smukke og derudover blev vi mødt med champagne og små lækkerier på værelset endda med udsigt til Brandenburger Tor. Helt fantastisk. Ligeså blev vi mødt med champagne på Alchymist, som var et skønt bekendtskab og rigtig godt anbefalet af jer.

Så hermed tusind tak. (Bis nächtes bal) | Fritz Pedersen

  

 

Kære Klaus, 

Jeg vil gerne takke for super service for alt hvad du har hjulpet os med til vores Berlin tur. Især i forbindelse med Deutsche Bahns strejke.

Gæsterne var vilde med hotellet, både mht. beliggenhed og komfort.

Med venlig hilsen

Helle Tolstrup

Teatersekretær

 


 

Faciliteter

Kære Klaus Urbschat,
Nu er vi så hjemme efter vores kunstrejse til Hamburg.
Det var en vellykket rejse uden uheld af nogen art.
Vi må først og fremmest rose Carsten, vores chauffør. Han var en dygtig og behagelig chauffør. 
Dertil var han hyggelig at omgås. Vi var alle glade for ham.
Hotellet kan jeg kun anbefale. 
Beliggenheden er fin, værelserne er virkelig gode, rene og ordentlige, og personalet var meget venligt og imødekommende. Morgenbuffeten overdådig. 
Tilfredshed over hele linjen.
Tilbage er bare at sige tak for det gode samarbejde.

Mange venlige hilsener
Karin Sandvad
LK


Værelser

Gruppe Januar 2020 

Kære Klaus

Vi er kommet hjem fra en helt fantastisk god tur med mange oplevelser. 

Især koncerten i Elbphilharmonie var alle glade for.

Togrejsen gik smertefrit. Det er en behagelig rejseform. Vi var alle samlet uden ret mange andre rejsende, så det gik rigtig fint. På hjemturen var der en meget god togfører, der solgte kaffe mm.

Hotellet var virkelig et godt hotel. Det ligger perfekt lige ved Hauptbahnhof. Værelserne var meget fine. Alle var især begejstrede for badeværelserne. Meget fin morgenmad og engageret personale. Vi spiste også frokost der den første dag, og det var udsøgt mad til en meget rimelig pris. 

Alene barpriserne var lidt høje i forhold til byen generelt, og man stod altid i kø! 

I kan godt bruge hotellet i fremtiden.

Jeres service var som altid i top.

Vi glæder os til turen til Berlin i september. Der mangler jeg i øvrigt navnet på hotellet. 

Jeg skal til Berlin med mit barnebarn i vinterferien, så jeg vil lige gå forbi.

Venlig hilsen

Bjarne Heide Jørgensen