10 % rabat på hotellets bedste dagspris

Kontakt DSR-Travel for booking og modtag 10 % rabat på hotellets bedste dagspris

Om hotellet

Tropical Hotel Mauritius  " Et hotel kun for voksne"

Hotellet ligger i en have med kokospalmer og tilbyder gratis sejlture til øen Ile aux Ceres. Den er udstyret med en traditionel indretning, en udendørs swimmingpool og gratis vandsport.

De rummelige værelser har en møbleret terrasse, og de fleste har udsigt til Det Indiske Ocean og nogle af de tropiske have. De hvid indrettede værelse har aircondition og er udstyret med et tv med satellitkanaler, minibar og eget badeværelse.

På terrassen har man udsigt over havet. I restauranten Le Coco tier serveres lokale og internationale retter og drikkevarer fra baren La Canna a Sacre.

Gratis aktiviteter omfatter ture med glas bunden båd. Du kan leje en cykel, have det sjovt med brætspil, eller spille volleyball eller tennis. Den 24-timers reception og bar. Gratis trådløs internetadgang er til rådighed.

Fra Hotel Tricia Attitude kan du nyde en udsigt til det kun 2 km nærliggende fiskerleje Trou d'Eau Douce. Belle Mare, er inden for 15 minutter, og Mauritius internationale lufthavn ligger 45 minutters kørsel .

 

Reserver dit ophold hos DSR -Travel og modtage 10 % rabat på hotelles bedste dagspris !

Vi har et begrænste antal værelser til rådighed ! 

Der kan være udsolgt på nogle af rejseperioder!

 

For mere information kontakt os på telefon 33 16 20 13 eller mail info@dsr-travel.dk.