10 % rabat på hotellets bedste dagspris

Kontakt DSR-Travel for booking og modtag 10 % rabat på hotellets bedste dagspris

Om hotellet

5 -stjernet luksus Hotel Maritim

 


Omgivet af blændende hvide sandstrande og de turkisfarvede dybder i det Indiske Ocean ligger MARITIM Hotel Mauritius. Hotellet har lige gennemgået en omfattende renovering og fremstår nu mere luksuriøst og elegant end nogensinde før.

MARITIM er kun for de kræsne, som vil nyde den fantastiske luksus, som hotellet tilbyder i form af eksklusivt wellness, gode restauranter, første klasses service, luksuriøse værelser og suiter samt en fantastisk sandstrand.
Man finder MARITIM Hotel Mauritius kun 15 km nord for hovedstaden Port Louis og samtidig lige midt i National Parken ”Turtle Bay”.

Restauranter og barer
MARITIM tilbyder flere gode restauranter blandt andet den spændende Gourmet restaurant i Balaclava Ruins. Restauranten er harmonisk integreret i, hvad der er tilbage af en gammel pirats gemmested, hvilket hotellet har bevaret fint.

Derudover har MARITIM også placeret en restaurant midt på stranden, så der er mulighed for at spise med udsigt over det Indiske Ocean. Mere romantisk bliver det bare ikke.

Sports aktiviteter
MARITIM tilbyder en bred vifte af sports aktiviteter. Du kan tilmelde dig aerobic holdet, leje en cykel, tage på fisketur, ride en tur på stranden, leje en scooter, snorkle, yoga, vandski, volleyball, windsurfing og meget mere. MARITIM har samtidig adgang til en 9 huller golf bane, så dit handicap ikke bliver forringet på grund af ferien. Det er samtidig muligt at spille tennis eller tage en løbetur på de markerede løbe stier.

 
Spa
MARITIM har prioriteret deres wellness område højt. Over 1000 m2 eksklusivt ”Tropical Spa” område er anlagt. Med små vandfald, en rislende dam og flotte pavilloner gør wellness området til en ægte oase. Hotellet udnytter de lokale planter og olier til skønhedspleje produkter, som tilpasses de individuelle hudtyper og hudfarver. Dette er en forkælelse i verdensklasse, som man ikke må gå glip af.

 

Reserver dit ophold hos DSR -Travel og modtage 10 % rabat på hotelles bedste dagspris !

Vi har et begrænste antal værelser til rådighed ! 

Der kan være udsolgt på nogle af rejseperioder!

 

For mere information kontakt os på telefon 33 16 20 13 eller mail info@dsr-travel.dk.