4****CHRYSTAL BEACH. 7 overnatninger inklusive HP med minst 10 % rabat på listeprisen

Kontakt DSR -Travel for booking og spar mindst 5 % på hotellets bedste dagspris

Om hotellet

4 -stjernet hotel Maritim Crystals Beach Hotel

 

KONTAKT DSR-TRAVEL FOR BEDSTE TILBUD

Ved booking hos DSR-Travel modtager du 10 % rabat på hotellets listepris   

 

Hotellet ligger på stranden i Belle Mare og tæt på Palmar strand, Sølvstranden og Belle Mare strand. I nærheden er også Vandland og Le Touessrok Strand.

Dette hotel tilbyder både halvpension og alt inklusive som omfatter måltider og drikkevarer på stedets restauranter. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter, særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter.

Tilbring en afslappende dag på stranden, hvor der er parasoller og liggestole. Nyd solen på Maritim Crystals Beach Hotel med sommeraktiviteter såsom dykning, snorkling og kajakroning. Har du lyst til en kølig drink? Så prøv strand baren eller en af de andre faciliteter i dette hotel, herunder en strand bar og en bar ved poolen.

Der er 3 restauranter at vælge imellem på stedet. Der serveres gratis morgenmad hver morgen. Gratis trådløs og kablet internetforbindelse er til rådighed i fællesarealerne, og der findes en computerstation på stedet. Yderligere faciliteter på dette hotel med 4 stjerner omfatter gratis børneklub, en udendørs pool og en børnepool.

Værelserne har møblerede balkoner eller terrasser. De 180 værelser med aircondition på Maritim Crystals Beach Hotel har minibar og pengeskab. Badeværelserne har separat badekar og bruser med brusehoved med spredningseffekt, badekåbe, hårtørrer og hjemmesko. Yderligere faciliteter omfatter loftsventilator og gratis toiletartikler

Du bestemmer selv rejseperiode og antal overnatninger for tilbud kontakt vores medarbejder

Rejsens pris er eksklusive flyrejse

For mere information kontakt os på telefon 33 16 20 13 eller mail info@dsr-travel.dk.

 

For rejseperioder kontakt DSR-Travel