Lissabon:

Håndplukkede kvalitetshoteller din garanti for topkvalitet

Om hotellet

Skræddersyede rejser til Portugal

 

Skal vi skræddersyr din næste rejse til Portugal?

 

F.eks. til Lissabon og Sintra!!

 

Lissabon - Portugals hovedstad

Lissabon er måske én af de mest oversete storbyer. Lissabon ligger i et hjørne af Europa, men der er dog stadig kun godt 3,5 times flyvetur fra København til Lissabon.

Portugals hovedstad ligger ved Tejo flodens (Rio Tejo) udmunding i Atlanterhavet i den vestlige del af landet.

Der er ca. 280 kilometer fra Lissabon til Algarve kystens hovedby Faro i den sydlige del af Portugal. Afstanden til Porto , Portugals næststørste by, som ligger i den nordlige del af landet er ca. 320 kilometer.

Lissabon er én af de byer som aldrig går til ro. Portugiserne spiser sent, og på mange restauranter holdes der åbent til langt over midnat. Nogen af de mest fashionable steder har servering ved vandet. I det ny renoverede havneområde Docas Santo Amaro ligger barerne og restauranterne tæt - og på adskillige af dem holdes der salsaskole om aftenen inden gæsterne invaderer området omkring klokken 23.

I de gamle kvarterer i Alfama og Bairro Alto synges der fado på de berømte portugisiske fado-huse og Biarro Alto er desuden kendt for at være ungdommens foretrukne tilholdssted i weekenden. Der er masser af shopping muligheder i både Biarro Alto og Chiado og priserne er som oftest et godt stykke under de danske

 

 

Sintra - byen med storslået arkitektur

Området omkring byen Sintra nordvest for Lissabon er et af de kønneste i Portugal.

Danmarks nok mest berømte forfatter gennem tiderne H.C. Andersen besøgte Sintra i 1866 og boede nogen måneder. Sintra var berømt allerede i middelalderen for sine klostre. Senere blev byen et yndet opholdssted for de portugisiske konger og adelige, som gennem tiden efter det store jordskælv i 1755 byggede mange slotte og palæer i og omkring Sintra. I dag er der omkring 26.000 fastboende indbyggere i Sintra. 

Byen Sintra er udnævnt til UNESCO World Heritage Site på grund af sin arkitektur.                    

 

Mere Information kontakt DSR-Travel