Nyeste referencer fra vores rejsevenner

Hvad siger DSR-Travels kunder/rejsevenner!

Regensburg 
Kære Klaus
Vi havde en virkelig god tur. Både frem tilbage gik alt glat, der var ingen forsinkelser. Hotellet var også helt fint. Regensburg er en meget dejlig by, som er spændende at opleve. Dog kunne vejret havde være bedre, det var koldt, med det regnede dog ikke så meget. (Men det er trods alt ikke din skyld). Alt i alt en dejlig tur. På alles vegne hilsen Lene 


München 
Hej Klaus. Jeg håber du har det fint. Hotellet var ganske fint til prisen og morgenmaden var vi begge enig i, at der var meget at vælge imellem. Beliggenhed i Amalienstraße er jo super, WI-FI var hurtig stabilt og med en dreng på 19 er det vigtigste. Fly turen perfekt og vi kom lige hjem inden de nedlagde arbejdet. Eneste minus: Vi fik desværre aldrig billetter til kampen, men var til gengæld ude og ungdomsholdet i Regionalligaen med knap 800 tilskuer. Tak for god planlægningen og ha det godt. 
Venlig hilsen John.


Wien 
Kære Klaus Urbschat
Vi er nu kommet fra vores tur til Wien, som var en dejlig oplevelse. Tak for god service hele vejen, fra start til slut.
De bedste hilsner
Gert WintherLissabon
Vi havde en dejlig tur, og Lissabon var bestemt n positiv oplevelse. Værelset meget centralt beliggende, god betjening, guiden den første dag var rigtig god, gav en god information og gode råd, så alt i alt var vi absolut tilfredse.
Venlig hilsen
Ulla Retlev 

Nytårsrejse til Berlin

Kære Klaus vores Berlinertur ved nytår.   

Turen derned med bussen var perfekt og en god og venlig chauffør, der kørte behageligt. 

Hotellet var glimrende og navnlig placeringen på 10. etage var perfekt. Vi nød fyrværkeriet fra værelset, og lod forkølelsen få ro. 

Middagen var utrolig lækker og servicen ligeså. Morgenmaden var der intet at klage på, der manglede ikke noget. Selv havremælk behøvede jeg end ikke spørge efter. 

Så alt i alt levede det helt op til vores forventninger. Det kedelige gråvejr, kunne du jo ikke gøre for  😉 

Nytårsdag trillede vi stille og roligt hen til Lutzowpladsen og tog bussen ud til den kunstnerbolig, som Karsten har hele januar i Prenzlauerberg.  

Så godt nytår til dig og din hustru. 

Mange hilsner fra Anne-Marie

 

Nytårsrejse til Rom 

Kære Klaus Urbschat, Vi har haft en fantastisk tur med sol hver dag. Koldt om morgenen med 5 grader kl. 9 stigende til 11-12 grader ved 15.00 tiden. Men vi var forberedte. Jeres service før rejsen var som altid meget god. Hotellet var i top: Beliggenhed kunne ikke være bedre. Service helt i top på alle måder. Fantastisk restaurant (31/12) med udsigt over byen. Flot morgenmad buffet. Enestående venlig service. Uhøjtidelig! Et hotel vi vil bo på næste gang. Flyrejsen var fin. Jeg har Guld kort så længe jeg lever. Det er fint selv om man sidder på Economy. Lounge i Kbh. og Rom. Den i Rom er den bedste, vi nogen sinde har oplevet (Star Alliance) Også godt nytår til dig. 

Med venlig hilsen Steen Svendsen

 

Berlin

Hej Klaus Urbschat Vi har haft en dejlig tur, rejsen gik hurtigt og nemt, det eneste der var at bemærke var at bussen var forsinket på udrejsen Vi har været tilfredse med hotellet, chaufføren på bussen var også søde og service orienteret, men igen. Vi vil gerne anbefale dig til venner og bekendte, og ser frem til at tage en tur til næste år. 😄

M.v.h.

Preben og Marianne

 

Flensborg 

Hej Klaus 

Det var dejligt, at du kunne finde et hotel til os med så kort varsel.

Og hvilket dejligt hotel. Tæt ved byen, der var bus ved døren til dem der ikke som os kan have cykler med, fint og stort værelse, gratis parkering, flinke personaler med god service, fantastisk fin morgenmad. Eneste minus er belysningen på værelset, det var vanskeligt at læse Flensborg avis, når nu det var den mørke tid.

Hotellet kan anbefales. Vi kommer gerne igen.

Hilsen kirsten og Jesper Paulsen.

 

Hamburg

Kære Klaus Urbschat,

Ja tak. Vi har været yderst tilfredse med hele turen. Vi var endda sent ude.

Vi var heldige og fik vort sædvanlige værelse nr. 518 alligevel. Desværre lykkedes vi

Ikke med koncerterne. Det var vor egen skyld. Men vi har haft en dejlig oplevelse.

Vi vil helt sikkert vende tilbage.

 Med venlig hilsen

Inge-Lise og Ulrik Stockflet Jørgensen

 


Budapest

Kære Klaus Urbschat

Det bliver et meget kort referat p.gr . Af travlhed.

Men du skal vide, at det var en ualmindelig dejlig tur, som vi alle nød i fulde drag.

Hotellet lå fantastisk godt og alt fungerede fint.

Værelserne var OK, men ret små. Badeværelset var fint, og servisen upåklagelig.

Men det, at vi boede så centralt opvejede det hele.

Så alt i alt var det en fin tur, du havde lavet til os, og vi siger mange tak.

Venlig hilsen

Mia Maria Okkels