Om DSR- Travel

DSR Travel har siden 1997 specialiseret sig i at sende danske turister til Tyskland. Vi har send tusindvis af danskere til blandt andet Berlin og langt de fleste af vores kunder har været begejstret for vores service og vores fantastiske udvalg af kvalitetshoteller.

DSR- Travel tilbyder i sit program hoteller og lejligheder i storby destinationer samt eksklusive hoteller på Mallorca - Sardinien – Capri – Comosøen.  

Desuden rejser hotelophold i det Indiske Ocean på øerne Mauritius og Maldiverne samt Cancun Mexico.

Med denne del af vores tilbud, kan vi tilbyde hoteller og lejligheder til varme destinationer året rundt.


DSR -Travel er et Dansk familieejet rejsebureau med et personligt kendskab til alle de destinationer og hoteller som vi tilbyder vores kunder. Vi besøger jævnligt hotellerne og har gjort det igennem 20 år nu. Netop derfor har vi fået oparbejdet gode relationer og etableret et godt samarbejde med hotellerne og kan nu tilbyde kvalitetsrejser til lave priser.


DSR-Travel tilbyder rejser til følgende destinationer: Berlin, Dresden, Leipzig, München, Prag, Budapest. Bratislava, Wien, Rom, Venedig, Firenze, Milano, Rom, Barcelona, Madrid, Lissabon, Paris, Amsterdam desuden Mallorca, Sardinien, Capri og Comosøen. Mauritius og Maldiverne. Da vores kendskab til Tyskland er enorm, så kan vi designe specielle tilbud til dig. Vi har gennem årene også specialiseret os som på de bedste hoteller med stor succes.


DSR -Travel arbejder kun med kvalitetshoteller. Vi har nøje udvalgt de bedste hoteller og vi holder løbende øje med om hotellerne holder deres standard. Du kan derfor trygt bestille dit hotelophold gennem os. Ønsker du kvalitet, god service, lave priser og ingen ubehagelige rejseoplevelser, så bør du bestille din hotelophold gennem DSR -Travel.

Med venlig hilsen

DSR Travel
Klaus Urbschat, Direktør

CVR nr.: 61 93 47 15